Van je hobby je werk maken past zeker bij Alex. Begonnen als medewerker bij diverse loonwerkbedrijven heeft hij in 1996 de knoop doorgehakt en zijn eerste mobiele graafmachine gekocht.

De sprong in het diepe als kleine zelfstandige was gemaakt. Al snel kwam daar in 1998 de tweede mobiele graafmachine bij en in 1999 de derde. Een tractor met dumper kon ook niet achterblijven en zo is het Grondverzet-en verhuurbedrijf A.van Dorsselaer gegroeid.

In 2006 is het bedrijf doorgegroeid door middel van tal van grote projecten in België en Nederland, waaronder woonwijksaneringen. Hierdoor kwamen Alex en Sonja ook op het idee om niet alleen praktijkkennis te ontwikkelen, maar ook theoretische kennis. Door middel van cursussen en opleidingen is ons scala aan opdrachtgevers vergroot, denk hierbij aan transport, veiligheid en milieu.

Momenteel zijn er diverse graafmachine's in de klasse van 4 tot 30 ton (waaronder 2 stuks welke explosieveilig zijn volgens de normen van de WSCS-OCE), tractors met dumpers, waterwagen, veegmachine, kilverbord en diverse hulpstukken ter beschikking, maar kunnen wij u ook van dienst zijn met het begeleiden, adviseren en ondersteunen op het gebied van veiligheid.

"Liever veilig en goed dan snel met risico"